Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

reviews

8.4

Vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3108 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3108 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nice place to be, with all theCorona around. Only 2h30 away by car from Eastern Belgium. Greattings from Eupen, Helmut
9
Naam: Jeroen B
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vooral de ligging bij de zee vonden wij super fijn
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Lekker dicht bij het strand. Door mooie weer verder niet veel gebruik, gemaakt van de faciliteiten. Wel aandachtspunt is zakjes voor de honden niet altijd gevuld en afvalbak daarvoor overvol. Douche garnituur mag een keer vervangen worden.
9
Naam: Dubbele Janson
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig en zeer kindvriendelijk park, voorzien van alle faciliteiten die je kan bedenken. Op zeer korte afstand een prachtig Noordzeestrand met heerlijke duinen wat je al wandelend kunt bereiken om te genieten. Iedere morgen vers gebakken warme croissants en broodjes met een behulpzame en zeer vriendelijke receptie voor je vragen. We hebben genoten samen met onze kinderen en kleinkinderen in een gerestylde villa. Het enige minpuntjes was dat er geen airco aanwezig was anders was het zeker een tien geweest. Kortom een heerlijke ervaring en een aanrader! fam. D.Janson
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
1e indruk is altijd het belangrijkste toch.... deze was niet goed....... dekbedden waren op de scheefliggende matrassen gepleurd.....lag niet netjes..... veel stof..... vaat was vies.... Dus helaas geen goede 1e indruk. Ik kan de fotos laten zien als u wilt????
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben met een vriendinnengroep een fijne week gehad. Lekker ruim opgezet, goed ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Het was heerlijk om het strand op loopafstand te hebben. Ook grotere steden waren in de buurt, leuke uitvalshoeken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk weekend gehad, in een luxe villa, dicht bij het strand. Het is een aanrader!
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op zich prima, alleen voor het geld wat je betaald, verwacht ik wel betere sanitaire voorzieningen een fatsoenlijke douche of dergelijke is wel minimaal
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie luxe ruime woningen met voldoende privacy. Het enige jammere is dat er geen buitenzwembaden zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging!
10
Naam: Peter Werner
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De vakantie was heerlijk. Het huisje was groot genoeg met een ruime tuin erbij. 1 minpuntje was de schoonmaak. Beneden bij de ramen (binnen in het huisje), zaten bij de gordijnen spinnenwebben met spinnen. Bij het trappengat ook wat spinnenwebben. De vaatwasmachine lekte als hij draaide. Verder een heerlijke vakantie gehad en ik raad jullie zeker aan.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen er altijd met plezier, wel twee verbeterpuntjes: - beter schoonmaken (ook onder banken, bedden, op de kastjes e.d.) - tennisbanen moet echt verbeterd worden
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxing
9
Naam: Ronald Stevens
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anja Mackay
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
huisje geweldig jammer dat er niet goed was schoon gemaakt zwembad viel tegen ligging prachtig strand op loopafstand geweldig en schoon restaurant cafe te vroeg dicht en ook de fietsverhuur zodat je niet meer kon midgetgolfen in de avond Verder heerlijke vakantie gehad samen met de hond
9
Naam: H.E. Abbink
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De vriendelijkheid en met name de behulpzaamheid van de medewerkers fietsverhuur/planning toegang zwembad was TOP. Verhuur van een duofiets zou een aanbeveling zijn. Wij konden onze zeer slecht ter been zijnde moeder niet meenemen voor een tochtje met de neus in de wind. Dat was echt jammer. Buitenverlichting bij de woning zou fijn geweest zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super vakantie en omgeving Een klein puntje vind ik wel belangrijk om te benoemen bedienend personeel in Het restaurant is niet goed lui en langzaam we zijn er 2 keer geweest daarna niet meer gegaan niet te doen echt irritant
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Meer dan prima voor een weekje weg in eigen land.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon en mooie vakantiewoning. Dichtbij strand en leuke uitstapjes naar Domburg en Middelburg.
8
Naam: Rik
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Lotte van Aken
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Wij hebben alleen geen gebruik kunnen maken van de box die er stond voor de baby. Deze was ontzettend vies. In het gaas zaten allemaal vlekken! Ook was deze niet verstelbaar dus moest ik heel diep bukken om onze dochter van twee maanden er uit te kunnen krijgen. Ook het ledikant boven was niet verstelbaar en er zaten vieze vlekken in de matras. Ik vind voor kleine kinderen zeker in deze tijd hygiëne erg belangrijk. Wij hebben om die reden onze jongste in ons eigen campingbedje gelegd en onze oudste dan maar in het ledikant omdat deze ook niet verstelbaar was. Verder was het huisje mooi modern, schoon en een leuke tuin met allemaal spullen voor de kids!
8
Naam: Auke de Boer
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huisje was als altijd prima, maar het huisje was bij aankomst matig schoongemaakt. De inventaris van het huisje, met name keukengerei was zwaar onvoldoende (strandlaan 53), voor een huisje in deze prijsklasse moet dat beter op orde zijn, bijvoorbeeld geen schalen, opbergdoosjes, soeplepel, citruspers, armoedige wijnglaasjes etc. Ook de verdere inrichting was wel heel erg basic. Moet en kan veel beter!
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt vakantie gehad op een mooie locatie met veel privacy
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we komen regelmatig op dit park en doen dat graag vanwege de ligging en de accomodaties die ruim zijn opgezet en veel buitenruimte hebben. de voorzieningen voor kleine kinderen zijn ideaal en het strand is superdichtbij
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Superleuk verblijf, locatie en omgeving. Genoeg te doen voor jong en oud. Voor herhaling vatbaar. De schoonmaak ik het huisje was slecht! Onverantwoord in deze tijd. Het park zelf was wel goed schoon.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was heel leuk geweest. Fijn, netjes verzorgd park, aardige mensen, fijne ligging voor uitstapjes. Leuke huisjes maar ook best prijzig!
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim huis met voldoende faciliteiten. Het is echter wel duidelijk dat het huis veel door verschillende groepen (families/vrienden) intensief wordt gebruikt. We hadden 1 kompleet (besteld) set beddengoed te kort. Er zijn veel zaken die nodig opgeknapt/hersteld moeten worden. Zo zaten bijna alle deurklinken los en was de parasol en een van de tuinstoelen kapot. De toiletten (met name boven) stonken naar urine en waren niet meer acceptabel fris te krijgen. Er lag glas op het vloerkleed en onder de bank, gelukkig hebben we dit op tijd gezien (we hadden een kruipend kind van 1 jaar bij ons) en zijn we meteen met de stofzuiger aan de gang gegaan. De vuile bbq van een van de vorige bewoners stond er nog en buiten lagen er allemaal peuken en vuile wattenstaafjes.
8
Naam: Marc De Smet
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super voor jonge mensen maar de grootouders hebben het moeilijk met trap, spiegel te hoog, meer spiegels, liefst 1 kamer beneden , toch zeer leuke vakantie
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
heerlijke vakantie gehad in zonnig zeeland
Toon meer reviews