reviews

8.4

Vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4161 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 4161 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons verblijf was aangenaam. Inrichting huis helemaal prima. Maar twee douches in huis die niet tegelijkertijd konden worden gebruikt, omdat dan de ene douche koud water had. Bovendien kwam een douche überhaupt niet op temperatuur. Daarnaast waren er geen prullenbakjes op de kamers, ook niet op een van de twee badkamers. Slechts 1 spiegel op de kamers boven. En de tuin was onverzorgd. Veel onkruid, vogelpoep op meer dan 7 stoelen. Geen gezicht. Dat was erg jammer...je verwacht anders bij zo’n prijs.
8
Naam: André van der Laan
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben niet het geboekte verblijf gekregen. Op basis van de getoonde filmpjes hebben wij een R4a geboekt. Maar we zaten in een 4a. Dit was ook aantoonbaar want het filmpje van 4a was ons verblijf. Ondanks reklameren werd dit niet bevestigd maar wel werd na veel protesteren een dinerbon aangeboden. Het is/was wel jammer want het geeft het beeld dat je niet krijgt wat je boekt . Maar je betaald er wel voor.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was goed. Kwaliteit van het eten in het restaurant verdient veel aandacht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park gezien ligging en onderhoud. In woning, heb ik bij de receptie al aan gegeven, is de verhouding eetkamertafel en stoelen niet goed op elkaar afgestemd, dat was het enige min punt. Verder was de woning sfeervol .
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi park en de ligging is geweldig
9
Naam: Anne van der Horst
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park met goede voorzieningen
10
Naam: Peter
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig en goed onderhouden park en huisje, op een heerlijke plek zo dicht bij zee.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vooral de ligging is geweldig, huisje ok en de medewerkers vriendelijk
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en ruim opgezet park met veel groen. Restaurant zou sfeervoller kunnen worden ingericht zodat je daar ook gezellig kunt gaan eten.
7
Naam: Peter de Jongh
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het hier fantastisch gehad. Mooi en schoon huis. Maar : We hebben helaas in onze week enkele dagen heel veel last gehad van werkzaamheden vwb de mensen van de groenvoorziening.Heel veel lawaai en veel stofwolken We komen al vele jaren bij jullie maar dit hadden we nog niet meegemaakt.We zijn geen aanhangers en brachten onze week vrnl bij het huis door. Jammer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke huisjes, schoon, alles wat je nodig hebt. Ligging is fantastisch zo dicht bij het strand. Wij gaan zeker terugkomen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt een geweldig mooi park, veel rust en mooie omgeving. Ook heerlijk gegeten in het restaurant. Medewerkers waren erg vriendelijk. Alleen huisje vond ik niet schoon genoeg, vond overal nog stof en de badkamer stonk. Dit was wel jammer, want verder hebben we echt een heerlijke vakantie bij jullie gehad!
10
Naam: DA Bakker
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke oase van rust, komen zeker terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lof voor het afvalsysteem van restafval, papier en flessen. Ik mis een plek waar ik plastic kwijt kan en ik mis een bak voor groente- en fruitafval. Als ik het hele jaar uiterst zorgvuldig ben bij afvalscheiding, wil ik dat in een vakantieweekend ook zijn. Het plastic kan ik nog mee naar huis nemen, maar het groenafval mag ik van mijn vrouw niet verzamelen en meenemen.
9
Naam: Niels Cornelis
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geert Bullens
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Mattie
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie wonong, (helmgras 43) op,een rustig, mooi en goed onderhouden park. En dicht bij strand
9
Naam: Recep Erturk
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super!
9
Naam: Y
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alhoewel het een groot park is, is er erg veel rust en privacy. De ligging is perfect tussen zee en Veerse meer.
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ruim opgezet park
8
Naam: Ad Huijsmans
Datum: 6 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fijn huis en omgeving, dicht bij de duinen en zee. bonus, garage met fietsen en tuinkussens
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak huisje kan echt beter, evenals onderhoud en faciliteiten in kindervilla. Box en ledikant zijn echt op, vervanging is op zn plaats. Geen traphekje beneden aan de trap, enkel boven, kinderen kunnen zo trap op klimmen. Barst in kinderspeeltafel. Stopcontactplaatjes versleten. Badkamer met kleine douchekabine en gladde vloer, enkel het babybadje is kindvriendelijk maar daar gaat een groter kind niet in. Zelf opgelost m.b.t. mieren in keuken en stofzuiger door het huis heen gehaald, met een baby ga je ook niet allerlei capriolen uithalen. Maar we hadden wel meer verwacht van de accommodatie, zeker voor het geld wat gevraagd wordt (1100euro voor een week).
Toon meer reviews